Fontos bejelentés!

2013.08.30. 17:49

Szervusztok!

Először is szeretnék köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik olvassák a blogomat és kommentelnek és remélem, hogy a továbbiakban is velem tartanak majd, egy új helyen.

Az itt folytatott tevékenységemet máshol fogom folytatni, melynek több oka is van.

Egyrészt, mert a blog.hu az elmúlt időszakban meglehetősen instabillá vált. Sokszor nem akarja elmenteni a munkáimat, ha el is menti, nem a teljes szöveget, csupán egy bizonyos részét. A Csak Isten bocsáthat meg és az Izomagyak kritikája is ezért került fel máshová. Úgy gondoltam ez csak egy időszakos probléma lehet, de sajnos ez továbbra is fenn áll és nem lehet vele mit kezdeni.

A Blog.hu Facebook oldalán próbáltam keresni valami megoldást, mivel semmiféle impresszumot vagy bármi hasonlót nem találtam. Majd döbbenten tapasztaltam, hogy egy csomó ember hasonló cipőben jár és senki nem reagál arra amit írnak.

Szóval úgy vélem, fölösleges tovább itt maradni. A további bejegyzéseimet itt találhatjátok majd meg, illetve itt, a "Fontos oldalak" fül alatt is ott a megfelelő link.

Bye!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása